Accessoires


gitaren.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Accessoires
Bmajor Plectrums
Plectrums en effectpedalen online bestellen.
http://b-major.bravepages.com

Dunlop
Dunlop
http://www.jimdunlop.com/

L.r. Baggs
Advanced pickups and electronics for guitar and other stringed instruments
http://www.lrbaggs.com/

Skb
Skb is a manufacturing company dedicated to travel and storage protection needs for musical, pro audio and light applications; sporting goods equipment and activities; and industrial solutions, including government and military contract fulfillment.
http://www.skbcases.com/

Gerelateerd
 • Supertramp op tournee langs Ziggo Dome
  Supertramp gaat op tournee en doet daarbij op vrijdag 11 december de Ziggo Dome in Amsterdam aan. Concertorganisator Mojo begint donderdag 26 februari om 10.00 uur met de kaartverkoop.
 • "Dit solowerk doet me nadenken over mezelf: ik zet er mijn..
  Solo. Op het moment dat Amenra,'s lands zwartste metalband, na een vernietigende tour uithijgt en langzaam recupereert, grijpt frontman Colin H. Van Eeckhout…
 • Veiling Muziekids brengt 23 mille op
  Een veiling ten bate van de Ali B Muziekids muziekstudio in Almere heeft maandagavond ruim 23.000 euro opgebracht. Ongeveer 120 Almeerders namen deel aan een benefietgaladiner in hotel Van der Valk. Met de veiling van schilderijen, gitaren, etentjes en diensten werd geld ingezameld voor de muziekstudio in de Kinderkliniek Almere. Kinderen kunnen daar muziek maken en zich ontspannen ondanks hun ziekte. Almeerder Ali B. heeft zijn naam aan de studio verbonden, omdat hij het belangrijk vindt dat kinderen met muziek hun problemen even kunnen vergeten. Vooraf was gehoopt dat de veiling 80.000 euro zou opleveren.
 • Raketkanon, Menhir en Mannheim in Podium Asteriks
  LEEUWARDEN - Podium Asteriks staat vrijdag 20 maart voor een avond vol harde muziek van Raketkanon uit BelgiŽ. Support komt van Menhir (Groningen) en Mannheim (Gelderland). De avond begint om 20.00 uur.
 • Ball Noir en Huldre naar P60
  Mythische wezens, folk muziek en middeleeuwse instrumenten. Het is allemaal aanwezig op 2 april tijdens de show van Ball Noir en Huldre in P60! In donkere

 • Privacybeleid