Gitaarwinkels


gitaren.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Gitaarwinkels
Bergmann
Bergmann
http://www.bergmann.nl/

Bob De Jong
Verkoop en reparatie van muziekinstrumenten, versterkers en professionele geluidsinstallaties, al bijna 40 jaar gespecialiseerd in gitaren.
http://www.bobdejong.nl/

Conijn Muziek
Conijn Muziek
http://www.conijnmuziek.nl

Dirk Witte
Dirk Witte
http://www.dirkwitte.nl/

Feedback
Feedback
http://www.feedback.nl/

Guitarbargains
Guitarbargains
http://www.guitarbargains.com

Jasper Muziek Winterswijk
Home. muziekwinkel in winterswijk, service staat bij ons voorop, gitaarreparaties, buizenversterker reparaties, verkoop van gitaren en versterkers, effecten, bladmuziek, luidsprekers, blaasinstrumenten en toebehoren.
http://www.jaspermuziek.nl

Kees Dee
Kees Dee
http://www.keesdee.nl/

Kollee Muziek
Muziekwinkels limburg, kollee muziek uit weert is de muziekwinkel in limburg met een uitgebreid assortiment aan muziekinstrumenten, waaronder piano's, keyboards, gitaren, pa-apparaten en bladmuziek.
http://www.kolleemuziek.nl

Music Partner
Music partner is een samenwerkingsverband van verschillende toonaangevende muziekzaken verspreid over heel nederland
http://www.musicpartner.nl/

Muziekcentrum Van Gorp
muziekinstrumenten 2ehands & nieuw   de duizenden getoonde tweedehands en nieuwe muziekinstrumenten zijn  direkt leverbaar via onze site of onze winkel te roosendaal. a.s. zondag 30 november koopzondag 12:00 - 17:00   bezoek onze keyboard-show met o.a. yamaha tyros 3                  
http://www.muziekcentrumvangorp.nl

Odeon
Odeon
http://www.odeon.nl/

Peter Johanzen Muziek
Muziekwinkel in alkmaar voor de beginnende, gevorderde gitarist en studio muzikant, uit alle muziekinstrumenten kozen wij voor de gitaar. gitaren: jazz, western, electrisch, bas, nylon, spaans en klassieke gitaar. crafter , ibanez, fender, richwood
http://www.peterjohanzen.nl

Rock Palace
Rock palace - muziekinstrumenten, midden in den haag. de beste muziekwinkel van nederland, de grootste in den haag en omstreken. sinds 1985 een begrip onder muzikanten. geliefd bij jong en oud, van beginner tot professional.
http://www.rockpalace.com/

Totally Music
Totally Music
http://www.totallymusic.nl

Waveworld
Waveworld
http://www.waveworld.nl

Westerhaven
Muziekhuis westerhaven te groningen is een winkel in verkoop en reparatie van muziekinstrumenten
http://www.westerhaven.nl

Gerelateerd
 • Mikal Cronin: 'Vrijwel ieder mens krijgt wel een identitei..
  Getormenteerd door twijfel, woedend om niets of gedeprimeerd door álles: zovele mensen kennen een identiteitscrisis in hun jonge jaren. De Amerikaanse powerpopmuzikant Mikal Cronin speelde de zijne uit op het intieme album MCIII, dat nu op de Luisterpaal staat. 3voor12 sprak Cronin uitgebreid over zijn ongelukkige jeugd, de hernia die daarvoor verantwoordelijk was én Kate Bush. ‘Dit verhaal heeft de rest van mijn leven gedefinieerd.’
 • RECENSIE: Carl Barat and The Jackals - Let It Reign
  Carl Barat and The Jackals - Let It Reign Recensie op Festivalinfo
 • De Elvis Code: Hoe Dries van Kuijk manager Colonel Tom Par..
  BREDA - De verwachtingen waren en zijn hooggespannen rondom de tentoonstelling De Elvis Code. De tentoonstelling moet laten zien dat het Breda?s Museum nog steeds meedoet in de slag om de bezoeker. De Elvis code lijkt vooralsnog een ongebruikelijke, doch goede keus. Een impressie tijdens een bezoek op de dag van de opening. Dans dans dans. De entreeruimte van het museum is even omgebouwd tot danszaal waar leden van de boogie-academie laten zien wat swingen is. De DJ met vetkuif speelt de platen vanuit een passende oude scheepskoffer. Qua uiterlijk verschillen de cool kids van de jaren 50 en nu eigenlijk niet zoveel. Iets verderop voor een rek met Elvis-actiepoppen en Elvis-broodtrommels dansen twee bezoekers voorzichtig mee. Net als Colonel Parker probeert het museum een financieel slaatje te slaan uit het icoon. In de museumwinkel zelf zijn de boeken over de Oranjes en de 80-jarige oorlog even verbannen naar een hoekje om plaats te maken voor de Elvis-sleutelhangers, Elvis-broches e...
 • Grunneger Troebadoers in de Zeegser Duinen
  Zeegse - De Grunneger Troebadoers Alex Vissering, Edwin Jongedijk en Jan Henk de Groot bundelen hun verhalen en liedjes in een concert waarbij het publiek vooral op visite is.
 • "Heilige graal" onder de elektrische gitaren naar de veili..
  In New York wordt volgende maand de allereerste Les Paul geveild die de grote gitaarbouwer ooit maakte. Les Paul perfectioneerde het mythische instrument met de naam "Black beauty" voortdurend en in 20 jaar muziekgeschiedenis gaf deze gitaar gestalte aan rock 'n roll zoals we die vandaag kennen, legt Arlan Ettinger van Guernsey's Auctions uit. De waarde is dan ook onvoorspelbaar. "Het gaat om onbetaalbaar pionierswerk", zegt Ettinger.

 • Privacybeleid