Drums


gitaren.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Drums
Ayotte
Extremely high quality custom maple drums and accessories. located in vancouver canada. handmade by drummers for drummers.
http://www.ayottedrums.com/

Brady Drums
Brady Drums
http://www.bradydrums.com/

G.m.s.
The professional drums for professional drummers
http://www.gmsdrums.com/

Gretsch
World famous gretsch musical instruments
http://www.gretsch.com/

Lignum
Lignum
http://www.lignumdrums.com/

Ludwig
Ludwig is the most famous name on drums and percussion.
http://www.ludwig-drums.com/

Mapex
Mapex
http://www.mapexdrums.com/

Noble&cooley Drums
Noble & cooley is a manufacturer of custom, hand-made snare drums and drum sets. we have been in operation since 1854 in granville, massachusetts.
http://www.noblecooley.com/

Pearl
Pearl
http://www.pearldrum.com/default.asp

Premier Percussion
Premier Percussion
http://www.premier-percussion.com/

Remo
Remo
http://www.remo.com/

Rocket Shells
Rocket Shells
http://www.rocketshells.com/

Slingerland Drums
Slingerland Drums
http://www.gibson.com/products/slingerland.html

Gerelateerd
 • Rock4Life goes Reggae
  Rock4Life gooit het de komende editie, zaterdag 7 februari, over een heel andere boeg. Dit keer geen scheurende gitaren maar een avond die geheel in het teken zal staan van reggae, cocktails en tropische verrassingen. Rock4Life heeft Homegrown, UK’s nr 1 UB40 tributeband, uitgenodigd om TriPodia om te komen toveren in een swingend reggaepaleis. De Britse formatie UB40 kan zonder twijfel tot n van ’s werelds meest succesvolle reggae-acts aller tijden gerekend worden. De Britse reggaeband mengt de van oorsprong Jamaicaanse muziek met een flinke dosis pop wat als resultaat een waslijst aan hits oplevert. UB40 scoorde in de jaren '80 en '90 meer dan 30 hits, waaronder de nummer 1-hits 'Red Red Wine', 'I Got You Babe', 'Kingston Town' en '(I Can't Help) Falling In Love With You'. De “Joebies” brachten reggae naar een breed publiek zonder het gevoel en het sociale bewustzijn van de muziek te verloochenen. Homegrown is een Engelse tributeband die de authentieke sou...
 • 'Nieuwe Triggerfinger vol venijnige gitaren en met breder ..
  Het Vlaamse Triggerfinger werd een paar jaar geleden plotsklaps beroemd met I Follow Rivers, de Lykke Li-cover die het zelfs tot Knuffelrock-compilaties schopte. 'Maar het lag niet bepaald in de verwachting dat het trio op dit succes zou inhaken. Daarvoor is hun reputatie als een van beste en meest allesverzengende rock 'n' rollbands van de Benelux te sterk', schrijft recensent Gijsbert Kamer.
 • Joanna Gruesome - Last Year + Psykick Espionage
  luister: Als we toch doorgaan met een fuzzy, hoekige powerpop-woensdag: het Welshe Joanna Gruesome laat ook iets nieuws horen: het meteen ter?
 • Casa de Guitarras stopt
  Anneke en Johan Kopp besluiten de gitaarwinkel na twintig jaar te sluiten
 • Review: METZ - II
  recensie, aaa-list: Kon het dan echt nog een stuk bruter, gemener en vooral beter dan die uppercut van een METZ-debuutplaat van drie jaar terug? Maar natrlij?

 • Privacybeleid