Onderdelen


gitaren.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Onderdelen
Bill Lawrence
Bill Lawrence
http://www.billlawrence.com/

Dimarzio
Dimarzio
http://www.dimarzio.com/

Emg
Emg
http://www.emginc.com/

Grover
Grover
http://www.grotro.com/

Highlander
Highlander
http://www.highlanderpickups.com/

Kluson
Kluson
http://www.kluson.com/

Lindy Fralin
Lindy fralin pickups - the finest single coil, humbucker, p-90, electric guitar pickups available today
http://www.fralinpickups.com/

Q Tuner
Q-tuners: world's first neodymium guitar and bass pickups.
http://www.q-tuner.com/

Seymour Duncan
Seymour duncan is not only known for electric guitar pickups, bass pickups and acoustic guitar pickups, but now offers a fantastic lineup of stompboxes. in making guitar pickups since 1976, we've learned a thing or two about the art and science of pickups. come check out our selection of stompboxes, acoustic, bass and guitar pickups, find a dealer or research our guitar products online. guitarists, we want to hear from you!
http://www.seymourduncan.com/

Gerelateerd
 • Florence + The Machine - What Kind Of Man
  luister: Net zoals smoorverliefde Amerikaan Father John Misty momenteel doet op zijn nieuwe album I Love You, Honeybear, bezingt ook Florence We?
 • Viet Cong naar Bitterzoet
  Viet Cong uit Canada is echt een band om in de gaten te houden: vlijmscherpe gitaren, grote psychedelische geluidsmuren en springerige garagerock. Lo-fi en
 • Yuck - Hold Me Closer
  luister: Door en door Amerikaans klinkend, maar toch hartstikke Engels: het Londense Yuck. Van deze band is een prima nieuw liedje genaamd Hold Me C?
 • RECENSIE: JD McPherson - Let The Good Times Roll
  JD McPherson - Let The Good Times Roll Recensie op Festivalinfo
 • De Elvis Code: Hoe Dries van Kuijk manager Colonel Tom Par..
  BREDA - De verwachtingen waren en zijn hooggespannen rondom de tentoonstelling De Elvis Code. De tentoonstelling moet laten zien dat het Breda?s Museum nog steeds meedoet in de slag om de bezoeker. De Elvis code lijkt vooralsnog een ongebruikelijke, doch goede keus. Een impressie tijdens een bezoek op de dag van de opening. Dans dans dans. De entreeruimte van het museum is even omgebouwd tot danszaal waar leden van de boogie-academie laten zien wat swingen is. De DJ met vetkuif speelt de platen vanuit een passende oude scheepskoffer. Qua uiterlijk verschillen de cool kids van de jaren 50 en nu eigenlijk niet zoveel. Iets verderop voor een rek met Elvis-actiepoppen en Elvis-broodtrommels dansen twee bezoekers voorzichtig mee. Net als Colonel Parker probeert het museum een financieel slaatje te slaan uit het icoon. In de museumwinkel zelf zijn de boeken over de Oranjes en de 80-jarige oorlog even verbannen naar een hoekje om plaats te maken voor de Elvis-sleutelhangers, Elvis-broches e...

 • Privacybeleid