Onderdelen


gitaren.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Onderdelen
Bill Lawrence
Bill Lawrence
http://www.billlawrence.com/

Dimarzio
Dimarzio
http://www.dimarzio.com/

Emg
Emg
http://www.emginc.com/

Grover
Grover
http://www.grotro.com/

Highlander
Highlander
http://www.highlanderpickups.com/

Kluson
Kluson
http://www.kluson.com/

Lindy Fralin
Lindy fralin pickups - the finest single coil, humbucker, p-90, electric guitar pickups available today
http://www.fralinpickups.com/

Q Tuner
Q-tuners: world's first neodymium guitar and bass pickups.
http://www.q-tuner.com/

Seymour Duncan
Seymour duncan is not only known for electric guitar pickups, bass pickups and acoustic guitar pickups, but now offers a fantastic lineup of stompboxes. in making guitar pickups since 1976, we've learned a thing or two about the art and science of pickups. come check out our selection of stompboxes, acoustic, bass and guitar pickups, find a dealer or research our guitar products online. guitarists, we want to hear from you!
http://www.seymourduncan.com/

Gerelateerd
 • "Ik kan niet zonder mijn gitaren, het is verslavend"
  Roland Van Campenhout wordt door Radio 2 gelauwerd "voor zijn veelzijdig talent en ontelbare samenwerkingen met andere artiesten".
 • Weekendtips: Eurosonic/Noorderslag, Slag om de Klerewereld..
  Als je nog een reden zocht om dit weekend naar Groningen te gaan, dan zijn alle gratis feestjes en activiteiten rondom de muziekfestivals Eurosonic/Noorderslag reden genoeg. Je op de bank druk maken over de wantoestanden in de kledinindustrie kan ook, of neem je kinderen mee naar de jeugdeditie van het Helemaal Melkweg-festival.
 • 'Droomfotograaf' zet zich in voor Save the Children
  De Hoofddorpse Joke van Rooy is in de race om 'droomfotograaf' voor Save The Children te worden. De kinderrechtenorganisatie riep mensen op om foto's in te zende
 • Bernard Allison Group De Bosuil, Weert
  Bernard dook terug in het repertoire van zijn vader en vond in de titelsong van het in 1987 uitgebrachte album 'Serious', het ideale nummer om hier vanmiddag te spelen. Hij zong het nummer in het begin heel ingetogen. De song duurde meer dan een kwartier en was één van de hoogtepunten van dit weergaloos concert.
 • Overzicht: De leukste concerten van deze week
  April doet wat hij wil. Je moet nog even geduld hebben want de zonnestralen naar de festivalzomer laten nog even op zich wachten. Niet getreurd want ook met slecht weer is er veel te beleven. Het clubcircuit biedt deze week weer de fijnste concerten. NU.nl vist de krenten uit de pap en zet ze op een rijtje. 

 • Privacybeleid